zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Възпитанието на бебето започва от пренаталния периодВъзпитанието на бебето започва от пренаталния период

платена публикация

... на приятна музика, заедно с бебето още в периода преди раждането.

Хармоничното физическо развитие също е в ръцете на бъдещата майка. Какво е необходимо за правилното развитие на бебето в пренаталния период е установено с голяма точност. Съвременните бъдещи майки знаят в голяма степен за важността на правилното хранене; за нуждата от витамини; за двигателния режим. Дали, обаче, знанията се реализират на практика?

Колко хранителен е съвременния хранителен режим, какво разнообразие и каква пълноценност могат да се поддържат през целия период, какви точно витамини поема бъдещата майка, са въпроси с нееднозначен отговор.

В помощ на бъдещата майка да вземе правилното решение за своето бебе е създаден продуктът Фемибион®, разработка на една от най-авторитетните и отговорни фармацевтични компании – МЕРК, Германия.

Фемибион® e оптимална комбинация от всички необходими витамини за пълноценното развитие на бебето през пренаталния и кърмаческия период, като специално внимание е посветено на така важните за равитието фолати. Те са под формата на фолиева киселина и Метафолин® - оригинална, патентована, биологично активна форма на фолиева киселина. Метафолин® се резорбира директно и осигурява незабавно бионаличност на фолиевата киселина. За да се осигури грижа за правилното развитие на зрението и мозъка в комбинацията за периода от 4-тия месец и през периода на кърмене е добавена и незаменимата полиненаситена Омега – 3 мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина) .

Така Фемибион® е в помощ на бъдещите майки в две форми: Фемибион® 1 от зачатието до 12-та седмица на бременността и Фемибион® 2 от 13-та седмица до последния ден на кърменето.

 
добави в:
 
Още по темите:
лекарства    
 

more news
rss
 
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
30-те най-полезни храни
или още един опит за рейтинг на най-здравословните продукти
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.