zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

ТЕРАФЛУ МАКС Простуда и Kашлица



ТЕРАФЛУ МАКС Простуда и Kашлица

Най-мощната формула на ТЕРАФЛУ стъпва на българския пазар.


платена публикация


„ГлаксоСмитКлайн” (GlaxoSmithKline) разширява продуктовото портфолио на своята марка ТЕРАФЛУ с още един продукт. Това обявиха от компанията на симпозиум за официалното представяне на ТЕРАФЛУ МАКС, организиран за фармацевти.

„ГлаксоСмитКлайн” е фармацевтична компания №1 по продажби на комбинирания пазар в категориите „настинка и грип“ и „назални деконгестанти“ в България(1), като мултисимптомните лекарства бележат значителен ръст през последната година“, заяви Марияна Пежгорска, Старши консултант в QuintilesIMS.

Новият продукт ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА е най-мощната формула на ТЕРАФЛУ на българския пазар досега.

„На пазара за безрецептурни медикаменти за грип и простуда могат да бъдат открити много продукти, чиито формули съчетават последните постижения в медицината, но съдържанието на 1000 mg парацетамол в едно саше на ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА, максималната препоръчителна доза за еднократен прием, е нещото, което заслужава внимание. Тази доза клинично доказано е по-ефикасна от еднократната доза от 500 mg парацетамол за облекчаване на симптомите на простуда и грип.(4-6)”, заяви проф. Николай Ламбов, Ръководител катедра „Технология на лекарствените средства и биофармация” във Фармацевтичен факултет, МУ-София. Имайки предвид, че най-честите симптоми на простудните заболявания през предстоящите есенно-зимни месеци са запушения нос и влажната кашлица, е важно да се вземат ефективни мерки в първите дни, за да се атакуват симптомите, като се предотврати тяхното задълбочаване и усложнение на болестта.

Проф. Ламбов добави, че мултисимптомното действие на ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА с 3 активни съставки лекува 5-те най-чести симптома на грип и простуда, вкл. кашлица, като може да не се наложи комбиниран прием с други лекарства.

„ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА е мултисимптомно лекарство, предназначено за пациенти със симптоми на простуда, втрисане и грип, висока температура, запушен нос, болки в тялото и продуктивна кашлица. Не...

 
добави в:
 
Още по темите:
лекарства    
 
more news
rss
 
Звуците на нощта...
...или защо бълнуваме, хъркаме и скърцаме със зъби, докато спим
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.