zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

ТЕРАФЛУ МАКС Простуда и KашлицаТЕРАФЛУ МАКС Простуда и Kашлица

Най-мощната формула на ТЕРАФЛУ стъпва на българския пазар.


платена публикация


„ГлаксоСмитКлайн” (GlaxoSmithKline) разширява продуктовото портфолио на своята марка ТЕРАФЛУ с още един продукт. Това обявиха от компанията на симпозиум за официалното представяне на ТЕРАФЛУ МАКС, организиран за фармацевти.

„ГлаксоСмитКлайн” е фармацевтична компания №1 по продажби на комбинирания пазар в категориите „настинка и грип“ и „назални деконгестанти“ в България(1), като мултисимптомните лекарства бележат значителен ръст през последната година“, заяви Марияна Пежгорска, Старши консултант в QuintilesIMS.

Новият продукт ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА е най-мощната формула на ТЕРАФЛУ на българския пазар досега.

„На пазара за безрецептурни медикаменти за грип и простуда могат да бъдат открити много продукти, чиито формули съчетават последните постижения в медицината, но съдържанието на 1000 mg парацетамол в едно саше на ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА, максималната препоръчителна доза за еднократен прием, е нещото, което заслужава внимание. Тази доза клинично доказано е по-ефикасна от еднократната доза от 500 mg парацетамол за облекчаване на симптомите на простуда и грип.(4-6)”, заяви проф. Николай Ламбов, Ръководител катедра „Технология на лекарствените средства и биофармация” във Фармацевтичен факултет, МУ-София. Имайки предвид, че най-честите симптоми на простудните заболявания през предстоящите есенно-зимни месеци са запушения нос и влажната кашлица, е важно да се вземат ефективни мерки в първите дни, за да се атакуват симптомите, като се предотврати тяхното задълбочаване и усложнение на болестта.

Проф. Ламбов добави, че мултисимптомното действие на ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА с 3 активни съставки лекува 5-те най-чести симптома на грип и простуда, вкл. кашлица, като може да не се наложи комбиниран прием с други лекарства.

„ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА е мултисимптомно лекарство, предназначено за пациенти със симптоми на простуда, втрисане и грип, висока температура, запушен нос, болки в тялото и продуктивна кашлица. Не...

 
добави в:
 
Още по темите:
лекарства    
 

more news
rss
 
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
Одобрявате ли въвеждането на т.нар. данък вредни храни?
  •  Да, напълно - така трябва! Това е правилният път за ограничаване на наистина вредните храни.
  •  Поначало замисълът е добър, но конкретната концепция и предложеният начин на прилагане ме карат да се колебая.
  •  Пълна глупост! Просто още един опит да се измисли нов данък, с който да се пълни хазната.