zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

9 естествени унисекс афродизиака



9 естествени унисекс афродизиака

Канелата доказано повишава либидото, а действа добре и при уринарни инфекции.

здраве.bg

Редовният секс доказано подобрява взаимоотношенията и дори удължава живота. Но какво можете да правите, ако желанието ви за “приключения в леглото” напоследък е спаднало!? Нивото на свързаните със секса хормони в тялото въздейства върху сексуалната енергия, издръжливост и възбуда.

Стресът оказва негативно влияние, също както и работата до късно всяка вечер или преумората от семейните задължения. Затова не е изненадващо, че според статистиката голяма част особено от женените двойки правят секс само по няколко пъти на месец.

За щастие, не е задължително да се прибягва до лекарства, за да си дойдат нещата на мястото. Природата ни е дала много натурални средства, които помагат за възвръщането на нормалното сексуално желание.

За жената:

1. Ментов сапун или шампоан

Жените харесват този лесен и бърз трик за повишаване на възбудата, особено ако Голямото “О” им се изплъзва. А за щастливките, които лесно достигат до оргазъм, ментовите продукти може да помогнат да откриете и многократното удоволствие.

Купете си сапун с натурална мента, направен с чиста есенция. Охлаждащият ефект повишава сексуалното удоволствие и интензитет. Опитайте и гелове и кремове с ментов екстракт.

Внимание: Не ползвайте изкуствено ароматизирани продукти, които съдържат парфюм или химични съставки. Само екстрактът от мента има желаното въздействие.

Използвайте внимателно: някои жени намират ментата за прекалено стимулираща.

2. Въздействащи комбинации

Някои хранителни добавки съдържат билки и витамини, които покачват сексуалния нагон. Активните им съставки най-често включват: билките Tribulus terrestris, Tongkat ali, индийски женшен, родиола, кора от бразилско дърво, йохимбин (психоактивно вещество), корен от мака (перуанско дърво) и екстракт от елеутеро (дребен плод на храст от североизточната част на Азия). Тяхното действие за покачването на сексуалността не е незабавно, но когато се приемат редовно (според указанията на етикета) тези съставки, част от...

 
добави в:
 
Още по темите:
съвети от лекаря    любопитно    секс и здраве    aлтернативи    
 
more news
rss
 
5 любопитни причини да обичате секса
Сексът далеч не е само удоволствие. Той има и доказани ползи за здравето.
30-те най-полезни храни
или още един опит за рейтинг на най-здравословните продукти
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.