zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

10 причини защо жените отказват на мъжете



10 причини защо жените отказват на мъжете

Многообразието на отношенията между двата пола все пак си има някои елементарни правила.

здраве.bg

Видели сте жена, която ви е харесала, приближавате се до нея и й предлагате да се запознаете, каните я на кафе... И какво чувате като отговор? “Не!”
Какъв удар по самолюбието! Но това не означава, че не трябва повече да го правите - просто трябва да се научите да предвиждате по-често отказа, за да го избягвате.

Според шведски психолози от Университета на Стокхолм има 10 най-разпространени причини, поради които жените могат да ви откажат:

1. Егоизъм или просто омраза към мъжкия пол. В съвременното общество има много хора както от единия, така и от другия пол, които се грижат сами и само за себе си и не се вълнуват особено от чувствата на другите. Те смятат, че следва да “отдават” своята сексуална привлекателност на максимална цена. Затова на всеки от противоположния пол често му се налага буквално да си измолва ласките. На някои жени пък просто им харесва да унижават, както смятат те, мъжкото достойнство или да поставят мъжете в неудобно положение.

2. Безпаричен вид. При избора на кандидат въпросът за неговата състоятелност стои не на последно място, затова ако изглеждате като човек без пари, смятайте, че ще имате малко шансове за "да". Избирайте жени, които не изглеждат толкова „скъпи“.

3. Нейното сърце е заето. Тя вече си има мъж и не търси нови запознанства.

4. Тя е опитна кокетка. Много жени с ниско самочувствие и омъжените жени обикновено попадат в тази категория, защото те имат необходимост да се чувстват сексуално привлекателни. Затова те могат и да ви дават знаци, че откликват на поканата, но в действителност не е така. На тях само им е необходимо да удовлетворят своето самолюбие и да почувстват своето превъзходство.

5. Тя има емоционални проблеми. Тази категория жени е срещала на пътя си само “повредени” мъже. Затова те най-често винят мъжкия пол за всички свои неуспехи. Те биха ви отхвърлили само защото сте един от тях – представител на мъжкия пол.

6. Първата ви крачка е била погрешна. На една...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    изследвания    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.