zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

10 причини защо жените отказват на мъжете



10 причини защо жените отказват на мъжете

Многообразието на отношенията между двата пола все пак си има някои елементарни правила.

здраве.bg

... жена се харесва, ако поставите ръка на рамото и й кажете “здравей, мила” , но друга ще сметне това за връх на нахалството и ще ви “отреже”. Оценявайте реално жената: нейния социален статус, образование. Това, което става за продавачката на пазара не е подходящо за жената-интелектуалец.

7. Неправилно избран момент. Жената може да ви отхвърли и по причини, които не се отнасят до вас: тя има сериозни проблеми, в лошо настроение е, смята, че днес изглежда зле и т.н. По друго време същата жена би ви отговорила с взаимност.

8. Преживява криза от предишна връзка. Ако поканите жена на среща и чуете в отговор „Не искам с никого да се срещам, трябва ми малко време, за да разбера себе си” това обикновено означава, че тя още преживява разрива на предишните си отношения и не се интересува от нова връзка. В подобен случай е по-добре да общувате като приятели, а после всичко ще се разбере.

9. Слабак. Ако сте неуверени в себе си и ви се подкосяват краката, губите дар слово, когато жената е до вас, не разчитайте, че тя ще се съгласи да се среща с вас. Най-много ще ви “удостоят” със статуса на приятел. Когато мъжът се запознава, той трябва да прави това уверено, без обаче да крие своята неувереност чрез грубост или нахалство.

10. Просто не й харесвате. Неприятно, но от друга страна лесно - тук нищо не може да се направи. Или й се харесвате, или не.

И така, съществуват неща, които можете да промените (например вашето поведение) и такива, които не зависят от вас. Въпреки това, много е трудно да се приеме отказ без да “си го сложиш на сърцето”. Освен това, всичко става с опит, колкото повече се опитвате, толкова по-малко ще ви огорчават неуспехите и толкова по-бързо ще започнете да разбирате различните жени. Също и сигналите, които ви изпращат.

А ако някой смята, че изброените по-горе важат само в едната посока – от жените към мъжете, просто сменете рода на местоименията.(а)

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    изследвания    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
20 мита за начините на отслабване
Много от най-популярните диети всъщност се отхвърлят от науката.
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
30-те най-полезни храни
или още един опит за рейтинг на най-здравословните продукти
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.