zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Чакра-медитация: опитайте нещо различно!Чакра-медитация: опитайте нещо различно!

Алтернативни техники срещу стрес и пренапрежение.

ТЯ.bg

... дейност, оптичните нерви и хипофизната жлеза, тази точка е мястото, където съзнателното и безсъзнателното се срещат. Вижте как индиговата светлина се понася към Вселената, преодолявайки всяко препятствие и се свързва с Божественото. Всичко е добре тук. Това е вашата възможност да се презаредите с енергия. Кажете на себе си, че това е времето да успокоите съзнанието си, да му позволите да се учи и да последва божественото водачество. Вслушайте се във всички интуитивни идеи, които ви хрумват. Затворете светлината отново в тялото си и я насочете нагоре към върха на главата си.

Корона (виолетово) – Представете си небе от златна светлина. Изстреляйте виолетов сноп лъчи през върха на главата си, за да се свържете с това небе от златна светлина. Почувствайте радостта и мира. Оставете ги да пулсират през чакрите ви, давайки нов живот на всеки цвят. Заявете пред себе си, че сте свързани с всичко, че сте здрави, в безопасност, богати, креативни, обичани, уважавани и обгрижени. Останете в този момент колкото пожелаете. Когато сте готови, бавно се върнете “тук и сега” и отворете очи.

Използвайте техниките за чакра-медитация, когато изпитвате стрес или объркване.

четете още в ТЯ

ТЯ

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    aлтернативи    психология    
 

more news
rss
 
Някои “азбучни истини” за здравето са напълно погрешни!
Не всичко, което сме чували, че е полезно, всъщност е такова...
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.