zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

В сезона на настинките - Ceget+



В сезона на настинките - Ceget+

платена публикация


... здраве. По-късно направените медицински изследвания доказват положителното въздействие на ехинацеята върху човешкия организъм. Тя е ефективен имуностимулант, който мобилизира тялото да се бори с простудни заболявания и инфекции, причинени от бактерии, вируси и гъбички. Стимулира имунните функции чрез активизиране на стволовите клетки в костния мозък и лимфната тъкан, което продуцира по-голям брой активни левкоцити.

Високоалкохолният екстракт на ехинацеята осигурява възможността да се извлекат най-силните компоненти на билката. Цикориевата киселина е един от най-мощните фитохимикали в Ехинацеята. Действието й засилва ефективността на имунните клетки, като атакува неканените гости. Действа като имуностимулатор чрез стимулиране на фагоцитите (клетки, способни да поглъщат и разрушават чужди агенти, бактерии и други клетки). Помага за лекуването на рани и намалява възпаленията (също и при артрит). Цикориевата киселина повишава производството на интерферон. Той активира естествените защитни клетки и ги подтиква да се прикрепят към заразените. По този начин ги принуждава да се разградят. Освен това, интерферона уврежда ДНК на вируса и блокира способността му да се размножава и разпространява. Това автоматично спира заразата. Цикориевата киселина е една от фенолните киселини, които, подобряват устойчивостта на тъканите. Тя е антиоксидант, който предотвратява окисляването на колагена.

Ceget+ съчетава в себе си полезните действия на витамин С и ехинацея. Той е изцяло натурален продукт, което позволява по-доброто усвояване на съставките от организма. Биологично активните им компоненти действат синергично, което е от огромна полза за цялостното функциониране на имунната система. Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти.

повече информация за продукта

 
добави в:
 
Още по темите:
превенция    aлтернативи    
 
more news
rss
 
Някои “азбучни истини” за здравето са напълно погрешни!
Не всичко, което сме чували, че е полезно, всъщност е такова...
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.