zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

В сезона на настинките - Ceget+



В сезона на настинките - Ceget+

платена публикация


В сезона на настинките и вирусите всеки би желал да намери подходящ начин да се предпази от тях или поне да ги преболедува по-леко и по-бързо. Най-често атаката на вирусите се дължи на отслабена имунна система. Тоест, подготвяме организма за евентуална борба с вирусите и бактериите, като повишаваме естествените му сили. Витамин С е едно от най-познатите и експлоатирани средства за „първа помощ” при настинка или грип. А в съчетание с ехинацея, позната като мощен имуностимулатор, способността на тялото да се противопоставя на чуждите агенти в организма се засилва.

Ceget+ е фитопродукт, който комбинира натурален витамин С от ацерола и екстракт от ехинацея. Подпомага собствените сили на организма срещу вируси и бактерии. Подходящ е при първи симптоми на настинка и грип, при епидемична обстановка или за често боледуващи хора. Действа благоприятно при отслабена имунна система, възпаления, укрепва кръвоносните съдове.

Ацеролата е един от най-богатите на витамин С плодове. Тя обича слънцето и топлината на субтропичните пояси. Събира целогодишно лъчите и ни подарява дребничките, леко тръпчиви на вкус, но безценни плодове. Концентрацията на витамин С в ацеролата е на едно от първите места в света.

Всъщност, аскорбиновата киселина (или витамин С) не се произвежда от човешкия организъм. Може да се набави единствено чрез външен прием. Витамин С играе важна роля за много процеси в тялото. Участва в образуването на колаген (блокирането на колагеновия синтез е причина за болестта скорбут). Аскорбиновата киселина е силен антиоксидант – предпазва клетките от стареене. Подпомага за протичането на нормалните метаболитни функции в организма. Ние търсим витамин С при настинки и грип, защото засилва клетъчната и секреторна защита.

Ceget+ съдържа и високоалкохолен екстракт от Ехинацея Пурпурея. Билката е позната още на американските индианци. Използвали са я за стимулиране на защитните сили на организма. А индианците са известни с дълголетието си и крепкото си...

 
добави в:
 
Още по темите:
превенция    aлтернативи    
 
more news
rss
 
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
Някои “азбучни истини” за здравето са напълно погрешни!
Не всичко, което сме чували, че е полезно, всъщност е такова...
Какво ви държи будни
Не е ли сънят първото, което жертвате, когато задачите ви станат твърде много? Ако е така, това е сигнал за тревога...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.