zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Екстракт от бреза при камъни в бъбреците и уроинфекцииЕкстракт от бреза при камъни в бъбреците и уроинфекции

здраве.bg

България е район, в който бъбречнокаменната болест (уролитиаза) е често срещано заболяване. Статистиката показва, че ако за Европа процентът на страдащите от уролитиаза е 5%, то у нас стига до 10%, което се обяснява и с приема на вода. Уроинфекциите също често съпътстват ежедневието ни, особено при жените.

Профилактиката е от изключителна важност при тези проблеми, като един от най-ефиктивните природни методи е приемът на екстракт от листа на бреза. Екстрактът от брезови листа притежава диуретично, противовъзпалително, антимикробно и урикозурично действие.

Дио-Ренал, капсули, 500мг, е традиционен (български) продукт, в съвременна форма - капсули, което позволява важните и биологично активни вещества в екстракта от брезови листа да бъдат прецизно дозирани. Дио-Ренал спомага за промиване на пикочните пътища, ефективно отстраняване на камъни и камъкообразуващи вещества от организма и спиране развитието на бактерии. Повлиява благоприятно възпалителни заболявания на пикочно-половата система - цистит, уретрит, пиелонефрит. Препаратът има широко установена употреба, с доказани многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на бъбреците, както като полезна част от лечението, така и при продължителна профилактика.

Допълнителна информация за Дио-Ренал:

Дио-Ренал е традиционна хранителна добавка от растителен произход, съдържаща стандартизиран сух екстракт от листа на бреза.

- Екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване количеството на урината при съответно погълнато количество течност, необходима при лечение.

- Растителният продукт е традиционен, като ефектът на увеличаване количеството на урината продължава до пречистване и избистряне на уринарния тракт. Дио-Ренал е мощен регулатор в допълнителните състояния, съпътстващи едно лечение.

- Екстрактът от листа на бреза повлиява състоянието на уринарния тракт в случай на инфекция. Когато урината е в застой е предпоставка за бактериално заразяване и образуване на камъни....

 
добави в:
 
Още по темите:
aлтернативи    заболявания    
 

more news
rss
 
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.