zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Щадящо лечение при ангина



Щадящо лечение при ангина

здраве.bg

Едно от неприятните често срещани заболявания при децата е възпалението на сливиците. Така наречените ангини се изразяват в силна болка в гърлото, кашляне и храчки, като заболяването се среща и при възрастни хора, макар и по-рядко. При много потърпевши ангината се превръща в хронична и рецидивира няколко пъти годишно. В тези ситуации лекарите често предпочитат да отстранят проблемната сливица, което обаче далеч не е най-доброто решение за вас самите.

Сливиците действат като защитна стена на организма – болестоносителите, които влизат през устата и носа, попадат първо там, където имунната система ги разпознава и започва борбата с тях. Когато ги отстраним вече няма преграда пред вирусите и бактериите. Те влизат директно в организма, където потенциално могат да причинят много по-сериозни заболявания. Лечението с антибиотици не винаги помага (например при ангини с вирусен произход), а освен това и не предпазва от последващи заболявания. Напротив, честите приеме на антибиотици отслабват организма като цяло, а оттам отслабва и имунната му система.

Хомеопатията обаче може да предложи качествено лечение с дълготраен ефект. Тонзилотрен на Немския хомеопатичен съюз е комплексен продукт, който не само облекчава гърлото и заздравява сливиците, но и подпомага имунната система, като по този начин е ефективен дори и при хронични ангини. Тонзилотрен е с клинично доказана ефективност и е изключително подходящ за деца заради липсата на странични ефекти при продължителна употреба.

Повече за Тонзилотрен може да научите от страницата на продукта.

платена публикация

 
добави в:
 
Още по темите:
лекарства    
 
more news
rss
 
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.