zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Витамините и пробиотиците подсилват детския имунитетВитамините и пробиотиците подсилват детския имунитет

здраве.bg

Проучванията показват, че използването на пробиотици имат положителен ефект при различни болести, но най-вече за предотвратяването и облекчаването на симптомите на диария и лечение с антибиотици, чрез балансиране на чревната система и в крайна сметка укрепване на имунната система.

Най-ефикасният и безопасен род пробиотици са LGG бактериите. Поемането на LGG води до по-ниско pH в храносмилателния тракт и подобрява усвояването на различни витамини и минерали.

Специално за децата, датската фармацевтична компания Ferrosan разработи уникалната дъвчеща се двуслойна таблетка на детските витамини Multi-tabs Immuno Kids с приятен ягодов-малинов вкус. 11-те витамини и 8-те минерали са в единия слой, а чувствителните LGG бактерии – в другия. Те остават разделени дори при поглъщане на таблетката: първоначално таблетката се разделя на две части и започва разтваряне на слоят с пробиотиците, а след 20 минути - започва разтварянето на витамините и минералите.

Multi-tabs Immuno Kids – детски витамини не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, лактоза и глутен, дори захарта е заменена с xylitol, който е полезен за зъбите. Една таблетка съдържа препоръчителната дневна доза витамини и минерали за Вашето дете.

Продуктът е подходящ за деца от 1 до 10 години.
Вижте повече на www.multi-tabs.bg.

платена публикация

 
добави в:
 
Още по темите:
деца    превенция    
 

more news
rss
 
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.