zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

За цветовете и личността



За цветовете и личността

Какво подсказват нюансите, които предпочитате.

way.bg

... далеч от забързания свят. По природа тези хора са интровертни, задават си добре обмислени въпроси от типа на “Какво е емоционалното ми удовлетворение от това действие?” и “Поемането по този път ще бъде ли достатъчно пламенно преживяване?”.

Знаменитости, които обичат този цвят: Парис Хилтън, Кели Рипа.

Синьо

Личност: Оптимистични и мечтателни, почитателите на синьото не обръщат внимание на дребните обиди и препятствия, а виждат слънчевата страна на живота. Те създават около себе си атмосфера на позитивизъм, който се отразява добре и на околните. И в любовта се фокусират върху позитивното, а това понякога ги прави наивни и прекалено доверчиви. Може да им отнеме дълго време да видят недостатъците на любимия си.

Знаменитости, които обичат този цвят: Хилъри Суонк и Дейна Девон.

Изборът на първичен цвят

Според Садка първичните цветове – жълто, синьо и червено – ни осигуряват енергия. Любимият първичен цвят разкрива много за подхода към живота, а неговият антипод, т.е. най-малко любимият показва темите, които човекът би искал да избегне.

Ето различни комбинации, сред които можете да намерите своите предпочитания:

Любим: Жълто
Най-малко любим: Червено

За какво говори това: Имате способността да виждате гледните точки на другите хора. Но тази способност може да е и пречка - когато позволявате съобразяването с чуждите нужди да ви попречи да вземете най-доброто решение за самите себе си.

Любим: Жълто
Най-малко любим: Синьо

За какво говори това: Способността ви да виждате цялостната картина ви помага да откриете какво липсва, т.е. да превърнете провала в успех. Но често забравяте за детайлите и това се превръща в най-голямото препятствие на пътя ви.

Любим: Синьо
Най-малко любим: Жълто

За какво говори това: Вие сте страхотен стратег, който е способен да планира и твори. Какъв е проблемът ли? Това, от което си мислите, че се нуждаете, често се различава от това, от което наистина имате нужда. Ключът към успеха...

 
 
Още по темите:
любопитно    психология    
 
more news
rss
 
8 начина мозъкът да работи по-добре
От изборът на подходящо време за натоварване до... Моцарт и Леонардо
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.