zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

За цветовете и личносттаЗа цветовете и личността

Какво подсказват нюансите, които предпочитате.

way.bg

Забелязали ли сте, че се увличате от конкретен цвят? Това може да е нещо повече от обикновено предпочитание. Любимите цветове на човек дават любопитна информация за неговата личност, твърди експертът по цветовете Дюи Садка (Dewey Sadka). Той е създател на собствена система от цветове, носеща неговото име, а също е автор на станалата бестселър книга “Системата от цветове Дюи: най-новият тест за съвместимост в любовта, приятелството и успеха в кариерата (The Dewey Color System for Relationships: The Ultimate Compatibility Test for Love, Friendship and Career Success).

Зелено

Личност: Предпочитанията към зеленото показват, че човекът е страхотен слушател, който никога не е твърде зает, за да помогне на приятел в нужда. Но способността да се поставя на мястото на другите хора е истинската му дарба. И въпреки, че понякога има невинно изражение, вроденото любопитство и способността да разбира какво кара другите да продължават напред, го прави способен да разбира света около себе си, дори на пръв поглед да не изглежда такъв.

Знаменитости, които обичат този цвят: Джулия Робъртс, Кортни Кокс.

Черно

Личност: Влечението към черното означава, че човекът е изключително лоялна личност, заангажирана с всичките си взаимоотношения и особено дисциплинирана по отношение на постигането на цели. Любителите на черното имат склонност да бъдат емоционални и често взимат решения, диктувани от чувствата им, а не от логиката.

Знаменитости, които обичат този цвят: Анджелина Джоли, Дженифър Анистън.

Бяло или кремаво

Личност: Хората, които предпочитат бялото, все жадуват да преживеят купища нови неща и се взират в неизследваното. Те привличат много различни типове хора и приключенията сякаш им се лепят, но всичко това нерядко им създава затруднения и проблеми. Най-добрата стратегия в такава ситуация е да се контролират очакванията си като се преследват най-вече желания и цели, които изглеждат реално постижими.

Знаменитости, които обичат този цвят:...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    психология    
 

more news
rss
 
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.