zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

10-те най-добри места за първа среща



10-те най-добри места за първа среща

way.bg

Колкото и да е притеснително, докато се престрашиш да поканиш някого на среща, намирането на подходящото място за планираната среща може да накара и най-здравия стомах да се свие. Колко пари трябва да похарча? Какви неща биха му/й се харесали? Какво да се облека? По кое време да е срещата? Мястото трябва ли да е луксозно или просто неофициално? Планирането на среща може да се окаже особено стресиращо, най-вече когато много искате да направите добро впечатление, твърди way.bg.

За щастие истината е друга, вероятно за мнозина по-проста: ключът към успешната среща не е в отговорите на тези въпроси, а в създаването на подходящите възможности да ги разкриете. Успешната среща е тази, на която и двамата успявате да се опознаете по-добре без да отдавате голямо значение на стресиращия факт, че сте там именно за това - за да се опознаете. Една тричасова среща, от която два часа и половина минават в гледането на филм не е добро начало. Разбира се, не е добър вариант и да отидете на ресторант и да се гледате без да има какво да си кажете.

Добра идея е да започнете в някое кафе, като винаги имате резервен план в случай, че не потръгва по начина, който желаете. Кажете на приятел, че отивате на среща и го помолете да ви се обади по някое време. Така, ако поискате да си тръгнете от срещата, телефонното обаждане ще е начин за измъкване. Ако пък се харесате, е време да продължите нататък. Може да започнете веднага след кафето или пък да си определите нов час по-късно същата вечер.

Перфектната среща обикновено е тази, в която и двете страни не се притесняват да покажат, че не са съвършени (и не се стремят да бъдат!), а просто да се забавляват. Най-добрият начин да облекчите евентуално възникнало напрежение е да насочите вниманието си към нещо забавно.

И така: кои са 10-те най-подходящи места за първа среща...

1. Паркът: Можете да вземете фризби, да си направите пикник или просто да се разходите. Потърсете място...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.