zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Само за жени: вумбилдингът - фитнес за секс-богини



Само за жени: вумбилдингът - фитнес за секс-богини

(фото - sxc.hu)

От скоро популярен в западния свят, той е базиран на източни практики.

Тя.bg

Когато ви видят, представителите на силния пол изпадат във възторг. При среща с вас, всеки един син на Адам пада в краката ви. А за този, на когото спрете избора си, другите жени престават да съществуват...

Ако това се отнася за вас, можете да пропуснете тази статия. Тя е предназначена за момичетата, които мечтаят да станат секс-богини и са готови да положат максимални усилия за това.

Вагината се състои от мускули, които трябва да се развиват. Защо прекрасният пол постоянно се поти в спортната зала, тренирайки мускулите на бедрата, корема и седалищните части, а на най-важните женски мускули не обръща никакво внимание? Само защото не се виждат?! Това не е справедливо, тъй като функциите на всеки орган, който „води пасивен живот”, са обречени на атрофия.

Ето защо днес в програмите на треньорите по аеробика и шейпинг са включени и упражнения за интимните мускули. И жените, които ходят на тези тренировки, с удивление и радост откриват, че те способстват не само за подобряване на фигурата, но и на отношенията с техните съпрузи.

Предлагаме ви упражнения, които можете да усвоите самостоятелно.

1. Изходно положение: легнете по гръб, стъпалата са на ширината на раменете, краката са свити в коленете. Ритмично повдигайте и отпускайте таза в продължение на 2-3 минути. Повторете 5 пъти.
2. Изходното положение на тялото е същото. Вдигнете таза, напрегнете мускулите на бедрата и седалищните части. Задръжте това положение за 1-2 минути, като се стараете да не отпускате мускулите. След 30 секунди почивка повторете още 4-5 пъти.
3. Изходното положение е същото, но стъпалата са събрани. Повторете упражнение 2.

Органи на управлението.

Последният моден писък във фитнеса е вумбилдингът („вум” е абревиатура от словосъчетанието „вагинално управлявани мускули”). Вероятно много хора ще бъдат шокирани от това ново откритие.
Оказва се, че вагиналните мускули могат да се управляват толкова лесно и свободно, колкото и мускулите на ръцете и краката. Всеки е...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    
 
more news
rss
 
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Какво ви държи будни
Не е ли сънят първото, което жертвате, когато задачите ви станат твърде много? Ако е така, това е сигнал за тревога...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.