zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Четиво за мъже (но не само): 5 съвета за по-добър секс



Четиво за мъже (но не само): 5 съвета за по-добър секс

...и 4 лоши, но популярни.

здраве.bg

... отделя веществото невропептид, което предизвиква мъжката импотентност. Т.е. ако веднъж или два пъти жената не е обсипана с необходимите ласки, негативни последствия няма, но ако това се практикува 10 години, безсилието е на прага ви!

Изхвърлянето на невропептида може да се блокира от ударните дози хормони, които се предизвикват от ласките и целувките. Т.е. невропептинът е своеобразна естествена женска защита, реакция към равнодушието и насилието. Учените подчертават, че за него презервативът не е преграда.

5. Яжте “по предназначение”!

Сексуалната енергия може да се увеличи много бързо и без химия. В природата има достатъчно храни – доказани афродизиаци.

Магданозът например предизвиква незабавна и гарантирана ерекция. Но мярката трябва да се спазва. За положителния ефект е достатъчна една връзка. Превишаването на дозата може да доведе до негативна реакция - магданозът е халюциногенен.

В менюто трябва да преобладават нерафинираните въглехидрати и ядки (особено бадеми), месни и млечни продукти, кисели плодове (заради съдържащия се в тях витамин С), зелени зеленчуци (витамин В), зехтин (витамин Е), пълнозърнест хляб (въглехидрати), морски продукти (цинк и селен). За да се прочистите от излишния холестерол яжте ягоди и пресни ябълки.

Вредните “съвети”

1. Пийте много бира!
Всъщност тя рязко ще се намали производството на полови хормони, ще доведе до наднормено тегло (т.е. и до липса на привлекателност за жените). Бирата съдържа растителен аналог на естрогена – женския полов хормон, който в малки дози възпрепятства развитието на аденом и рак на простатата, но в големи блокира тестостерона.

2. Не прекалявайте с тестостерона!
Прекомерните физически натоварвания водят до свръхпроизводство на тестостерон, а това не е от полза за сексуалния...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    
 
more news
rss
 
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
30-те най-полезни храни
или още един опит за рейтинг на най-здравословните продукти
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.