zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Четиво за мъже (но не само): 5 съвета за по-добър секс



Четиво за мъже (но не само): 5 съвета за по-добър секс

...и 4 лоши, но популярни.

здраве.bg

... работата в свои ръце” не по-рядко от веднъж седмично.

2. Пресечете проблема още в самото начало!

Не става дума за хроничния простатит или рака на простатата, които плашат всеки мъж, нито за полово-предаваните заболявания, а за обичайните възпаления и болести, които като че ли нямат никакво отношение към секса, но в същност пряко влияят върху него.

Опитайте да правите секс, дори когато главата ви боли от повишеното кръвно, когато имате силни киселини или изостряне на язвата и ще разберете за какво намекваме.

Не прекалявайте с алкохола, хранете се пълноценно или приемайте редовно витамини и имуностимулатори.

Не позволявайте на нито една болест да се превърне в хронична.

3. Не се опитвайте да преспите с всяка жена!

В Далечния изток съществува традиционно схващане, че ако мъжът пресни с хиляда девственици, ще постигне безсмъртието. Практиката обаче показва, че в това няма нищо вярно. Лекарите дори се шегуват, че всяка нова жена е нов простатит.

Всеки организъм има свои индивидуални микроби. Ако партньорите са постоянни, микробите буквално “свикват” и се “научават” да живеят едни с други. Докато постоянната смяна на партньорите е най-прекият път да се сблъскаш с нови, несвойствени за собствения организъм микроорганизми.

4. Не икономисвайте ласките!

В младите си години почти всеки мъж предпочита “отзивчивите” и малко говорещи представителки на нежния пол, на които е готов да откликне веднага. И въобще не се интересува от страстния темперамент и сексуалната активност на приятелката си.

С годините партньорството става все по-ценено. Сексуалната скука, която влече след себе си навика, не може да бъде победена само с усилията на единия от партньорите.

Изследване, проведено от учени в Масачузетския институт по андрология, показва една от основните причини за мъжкото полово безсилие, за която се знае малко. Влагалището на недостатъчно приласканата жена отделя...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    
 
more news
rss
 
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.