zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

4 доказани рецепти за плосък корем



4 доказани рецепти за плосък корем

здраве.bg

... класически упражнения:
- Легнете на пода, кръстът трябва да бъде прилепен до земята. Свийте колене, ръцете в лактите и хванете с тях шията си. Вдишайте, издишайте. Бавно вдигнете горната част на тялото. Протегнете брадичка към коленете. Ако мускулите ви болят и треперят, значи упражнението “работи”.

- Легнете на пода, ръцете до тялото, краката изправени. Повдигнете краката под такъв ъгъл, че да почувствате ниско в корема силно напрежение (коленете трябва да останат изправени).

3. Медицинските центрове и салони

Днес много салони за красота и медицински центрове предлагат особена програма с название от типа ”плосък корем”. Те са насочени към укрепване на мускулите, подобряване на състоянието на кожата, “разбиване” на подкожните мазнини. С тези задачи добре се справя физиотерапията: лимфодренаж, миостимулация, хидромасаж, пресотерапия.

Понякога клиентите са третирани и с водорасли, глина, морска кал и дори шоколад. Всички тези компоненти засилват кръвообращението, повишават тонуса на кожата, подобряват нейната еластичност и извеждат токсините. Ако провеждате подобни процедура дори само веднъж месечно, резултатът ще бъде налице, т.е. ще се види върху... корема ви.

4. Хирургията

Абдоминопластиката (от латински abdomino = корем) може да помогне на всички, които не обичат тренажорите, диетите и продължителните процедури. Това е пластична операция, която обикновено се прилага, когато останалите средства не са дали резултат или просто не сте достатъчно дисциплинирани, за да спазвате диета и да спортувате.

В зависимост от проблема съществуват няколко начина за абдоминопластика, които можете да уточните в консултация със специалист.(а)

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    превенция    aлтернативи    
 
more news
rss
 
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.