zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Спермата е най-доброто лекарство за бременните жени11 януари 2006, здраве.bg

По този въпрос сексолозите от цял свят спорят отдавна, но съвсем скоро учени от Медицинския университет в Калифорния поставиха точка на дебата: за протичането на бременността леко и без усложнения, бременните жени трябва да се занимават със...секс и да употребяват спермата “вътрешно”, пише rol.ru.
След години изследвания се изяснило, че за бременните сексът съчетава в себе си едновременно удоволствие и полза. Единственото условие: след секс спермата трябва да остане в тялото на жената.
Освен че мъжкият генетичният материал нормализира хормоналния баланс при бременните жени, той също се явява и в качеството на естествен антидепресант, като намалява предродилната депресия, която измъчва много “дами в положение”.
Алберт Кинси, под чието ръководство се е провело изследването, казва: “Изяснихме, че в мъжката сперма има особени химически съединения, които доставят на жената удоволствие, независимо от това, колко качествен е бил секса.
С други думи – не е необходимо мъжът да се “престарава”, за да задоволи бременната си половинка – най-важното е спермата да попадне в жената”.
“Най-добре това става при орален секс, който гарантирано не може да навреди на плода, особено в по-късните етапи на бременността. По този начин спермата се превръща в своеобразен хомеопатичен препарат”, казват още учените.
Сега, освен да препоръчват здравословно хранене на своите бременни пациентки, американските гинеколози ги съветват да приемат регулярно порции свежа сперма в определен порядък.
Естествено, революционното разкритие ощастливява всички мъже, които по-рано са били държани на разстояние от бременните си, повлияни от феминистки идеи, жени.

 
добави в:
 
Още по темите:
секс и здраве    9 месеца    любопитно    
 

more news
rss
 
8 начина мозъкът да работи по-добре
От изборът на подходящо време за натоварване до... Моцарт и Леонардо
Какво ви държи будни
Не е ли сънят първото, което жертвате, когато задачите ви станат твърде много? Ако е така, това е сигнал за тревога...
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
Одобрявате ли въвеждането на т.нар. данък вредни храни?
  •  Да, напълно - така трябва! Това е правилният път за ограничаване на наистина вредните храни.
  •  Поначало замисълът е добър, но конкретната концепция и предложеният начин на прилагане ме карат да се колебая.
  •  Пълна глупост! Просто още един опит да се измисли нов данък, с който да се пълни хазната.