zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Фитнес според зодията? Защо пък не!



Фитнес според зодията? Защо пък не!

Може би това кога сме родени оказва влияние и на предпочитанията ни за спорт.

здраве.bg

... схванати. Туризмът и скалното катерене привличат планинската коза у вас и едновременно с това задоволяват нуждата ви да се подлагате на предизвикателства. Джогингът, разхождането и карането на колело също са добри опции, особено ако са с дълга продължителност. Само внимавайте за колената си.

Водолей: кръвоносна система, глезени, ахилесова пета, прасци и пищяли

Водолеите не обичат да се чувстват ограничени, затова, колкото е по-чудато упражнението, толкова повече ви привлича. Екстремните спортове ви подхождат, но танците също биха ви харесали заради свободата на движението. Избягвайте да ядете твърде много нишесте, особено преди упражнения, тъй като се уморявате след като ядете храни от тази група. Тренирането за тичане на дълго разстояние и триатлон е добра идея, тъй като обичате да сте сами. Но правете всичко възможно да избягвате рутината – ще се отегчите. Подобряването на кръвообръщението ви е ключът към добрата ви форма, затова опитайте спортове като тичане и плуване.

Риби: стъпала и имунна система

Вашата зодия не е много спортна, затова избягвайте енергичните упражнения. Вариантите като йога и танци са добри, защото ви помагат да намерите спокойствие и баланс. Рибите са предразположени на всякакви проблеми с ходилата – подувания, отоци, счупвания. Водните спортове, особено плуването и карането на сърф, са идеални за вас, тъй като водата до голяма степен е естествената ви среда. Обичате да ядете, но можете да компенсирате това с вродената си способност да се мотивирате. Като истински любители на музиката танците и аеробиката са чудесни упражнения за вас, особено ако след това има вариант да поседите в горещата сауна.

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
любопитно    aлтернативи    
 
more news
rss
 
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.