zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Мъжката изневяра – мeжду реалното и измисленото



Мъжката изневяра – мeжду реалното и измисленото

здраве.bg

... му.

Ако мъжът се харесва на жените, дори една случайна изневяра може да предизвика верижна реакция. Не е случаен и стремежът на мъжете в преклонна възраст да си имат млада любовница - така те подчертават своята значимост или просто така е прието в кръга, с който те общуват.
Ако мъжът не е изневерил на жена си 20 години, той или на никого не е интересен, или няма необходимостта да се самоутвърждава по този начин. Но в днешно време тези успели и уверени в себе си мъже са рядкост.

Ефектът от новото

Мъжете по своята природа са склонни да изследват и анализират. На тях им е нужна честа смяна на впечатленията или нова информация. Своите жени те са изучили до последна подробност и могат да предскажат реакциите им във всеки момент, затова причината за изневярата най-често е, че те просто са срещнали друга жена и не е важно дали тя е млада или стара, красива или не дотам – просто е... друга.

След задоволяване на своето любопитство мъжът с чиста съвест се връща при съпругата си. Няма нищо учудващо, че обект на мъжките сексуални фантазии често става най-близката приятелка или сестрата на съпругата - жена, която прилича на нея, но все пак е друга.

Сексуалната неудовлетвореност

“Мъжът изневерява, защото сексуалните отношения с жена му не го устройват” твърдят повечето женски списания и съветват да не се стои в къщи по халат, а да се носи секси бельо. Но в наше време всяка нормална жена се стреми и в къщи да изглежда добре, а това изглежда не променя отношението на мъжа към нея.

Мъжът не е толкова примитивен и ако сексуалните отношения не го устройват вече, проблемът не е в привлекателността или нейната липса. Това означава, че освен в леглото двамата партньори нямат други общи интереси и мъжът търси навън не секс, а разбиране.

Изневярата и отношенията

За мъжете сексът с чужда жена е просто удоволствие. Ако жените можеха по-лесно да си представят колко леко гледат на това мъжете. Но те не могат да си го представят, защото сексът за...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.