zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Десетки двойки ще правят бебета в Най-дългата любовна нощ



„Тройка на разсъмване” стартира национална кампания „Повече българчета за България”.

21 март 2006, здраве.bg

... В рамките на месец след опита за зачеване щастливците с положителен резултат от теста ще трябва да представят бележка от акушер-гинеколог за наличието на бременност. Така те ще могат да участват в томболата за голямата награда на кампанията – пълно обзавеждане на детска стая, бебешка количка, столче за хранене и всички останали елементи на оборудването, необходимо за отглеждането на едно дете през първата година от живота му.
„Голямата награда не е акцент на кампанията, а само стимул за участие в нея. От позицията на родител знам, че в момента в България е много трудно и скъпо да създадеш и отгледаш дете, но за желанието и смелостта няма граници и невъзможни неща. Затова паралелно с ежедневното „разсъбличане” на темата по време на предаването, искаме да накараме българите да бъдат смели и да действат”, каза Милена Златкова, дамата в „Тройка на разсъмване”.
В рамките на предаването ще гостуват както събеседници, ангажирани в проблемите на раждаемостта в страната, така и популярни български личности, които вече са преживяли „чудото” на създаването на човешки живот. Така те ще могат да споделят личен опит и с това да окуражат мераклиите за домочадие.
„Тройка на разсъмване” призовава всички държавни институции и неправителствени организации, които работят за преодоляването на демографската криза и подобряването на репродуктивността на българите, да се включат в инициативата.
„Отворени сме за сътрудничество и партньорство с всички, които по един или друг начин работят за каузата, защото когато сме повече сме по-силни. В крайна сметка целта на всички ни е да направим България по-добро място за живеене, а това значи да останем тук и да ставаме все повече”, споделя Кирил Петров, третият в „Тройка на разсъмване”.

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
8 начина мозъкът да работи по-добре
От изборът на подходящо време за натоварване до... Моцарт и Леонардо
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
20 мита за начините на отслабване
Много от най-популярните диети всъщност се отхвърлят от науката.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.