zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Бръчките нямат шанс срещу новата формула на NIVEAБръчките нямат шанс срещу новата формула на NIVEA

платена публикация

Сутрин всички обичаме да се събуждаме енергични и отпочинали, но понякога кожата ни сякаш разказва друга история. Как да я пренапишем?

След 30-годишна възраст бариерната функция на кожата ни значително отслабва, а това води до появата на първите фини бръчици. Затова е от изключителна важност да започнем антиейдж грижа за нея възможно най-рано.

Когато говорим за борба с бръчките, безспорно основният начин за справяне с тях е регенерацията на клетките. Най-успешният път, по който да подпомогнем този процес, е да си набавим вещества, които самата кожа произвежда, като Q10 например. Възрастта не е единственият фактор, който определя начина, по който ще изглежда кожата ви. От значение са UV лъчите, мръсният въздух и влиянието на околната среда. Кожата на лицето е изключително нежна и именно заради това се нуждае от специална грижа.

Най-новата серия на NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy е с активна anti-age формула и съдържа два антиоксиданта – коензим Q10 и витамин С. Коензим Q10 е един от доказаните противници на бръчките, той се произвежда естествено от кожата и я защитава от увреждания и преждевременно стареене. NIVEA е първият бранд в световен мащаб, който започва да изучава въздействието на Q10 върху кожата и го въвежда в редица свои продукти от 1998 г. насам.

Витамин С също е антиоксидант, който естествено присъства в нашия организъм, той неутрализира свободните радикали, има противовъзпалителни свойства, подпомага процесите на регенерация и стимулира производството на колаген. Двете съставки в комбинация са в състояние да увеличат приема на кислород от кожата с до 50% и да я поддържат здрава и жизнена.

Комбинацията от коензим Q10 и витамин С се съдържа във всички продукти от серията NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy, която включва дневен, нощен и околоочен крем. Любопитното е, че витамин C присъства в чист вид в нощния и околоочния крем, благодарение на иновативните им алуминиеви опаковки, които не позволяват загубата на неговите...

 
добави в:
 
Още по темите:
съвети от лекаря    хигиена    
 

more news
rss
 
Какво ви държи будни
Не е ли сънят първото, което жертвате, когато задачите ви станат твърде много? Ако е така, това е сигнал за тревога...
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.