zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Алея на здравето - от 30.10 до 3.11 в НДКАлея на здравето - от 30.10 до 3.11 в НДК

здраве.bg

В дните 30 октомври – 03 ноември 2013 година фирма „Мирта-Медикус” ЕООД, организира за пореден път в София, форум за здраве и красота. Изложението ще се състои в Национален дворец на културата (НДК) в пет поредни дни от 10:00 до 19:00 часа.

В първия ден на форума (30 октомври, сряда) от 17:00 часа, работно посещение на изложение „Алея на здравето” ще има Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева. По време на срещата министър Андреева ще разгледа щандовете на изложителите и ще дискутира по проблемите в бранша, стимулиране на пазара и привличане на инвестиции за българското здравеопазване.
Участие ще вземат над 60 фирми и организарции свързани с тематиката на форума. Събитието ще бъде съпътствано от богата програма, която ще се развива в три направления: наука, здраве, забавления и красота.

В разнообразната програма ще бъдат включени измервания на различни здравни показатели, интересни лекции, презентации, музикални, забавни изпълнения и много други. Специални гости на събитието в раздел „Академия за забвления и красота” ще са децата от ЧДГ „Вълшебен свят” със забавно-музикална програма, психологът Еленко Ангелов, който ще представи свои лекции и Олга Ускова (Председател на „Международна асоциация на блондинките”) заедно с много пеперуди и блондинки - всички те са красиви, но полагат усилия да бъдат и здрави.

През всеки един от дните посетителите на изложението ще могат да участват в томбола с подаръци.

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 

more news
rss
 
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
20 мита за начините на отслабване
Много от най-популярните диети всъщност се отхвърлят от науката.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.