zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Има типове жени, които е най-добре да бъдат избягвани,



съветват американски психолози след подробен анализ на женския характер и поведение.

23 февруари 2006, здраве.bg

... , то тази жена се намира под влиянието на майчинските инстинкти, които може да реализира върху вас. Въпреки че такава жена в повечето случаи е находка, нейната извънредна грижовност може да ви омръзне. Много такива жени могат да се отърват от майчинските навици с ваша помощ, разбира се. Но, ако приятелката ви не може и няколко минути да се въздържи да не поправи нещо във външния ви вид, спасявайте се!
Тип 5. Бъбривка. Жена, която никога не затваря уста и говори постоянно, въпреки вашите молби и желание да кажете нещо, не подхожда за нормални отношения. Още една характерна черта за такъв тип жена – когато говорите вие, тя или ви слуша с половин ухо, или въобще не ви слуша.
Тип 6. Принцеса. Тази жена изисква много внимание и много пари поради своя изискан вкус. Тя очаква от вас скъпи подаръци, вечери в елитни ресторанти и т.н. От детството към нея са се отнасяли като с принцеса и тя е свикнала с мисълта, че е достойна за най-доброто, въпреки че може самата тя да не дава толкова, колкото получава. Ако тя си счупи нокъта, вероятно ще ви се наложи да захвърлите всичко и да я заведете в козметичния салон за нов маникюр.
Тип 7. Ревла. Това не е просто емоционална жена, а жена, която плаче за глупости, например не може да си намери любимата чанта или друга дреболия.
Тип 8. Глупавичка, но секси. Много мъже нямат нищо против да пофлиртуват с нея, но сериозни отношения с такъв тип жена са невъзможни – нали в тях освен секс има и общуване. Тази жена не може да каже нищо умно, тя умее само да се усмихва и кима.
Тип 9. Майстор на спора. Спорът - това е нейната стихия и стил на живот. Тя умее да го прави, като специално подбира опасни теми. По време на спора е готова да ви обвини за всички грехове, въпреки че това няма нищо общо с конкретната тема. Умело се опитва да предизвиква у вас чувството за вина даже за нещо, което не сте направили и това й позволява да ви контролира.
Тип 10. Непоправима лъжкиня. Тук има две подкатегории....

 
 
Още по темите:
любопитно    изследвания    психология    
 
more news
rss
 
8 начина мозъкът да работи по-добре
От изборът на подходящо време за натоварване до... Моцарт и Леонардо
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.