zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

NUXE - Красота от природата! Хидратирайте, пречистете и релаксирайте кожата си!



NUXE - Красота от природата! Хидратирайте, пречистете и релаксирайте кожата си!

здраве.bg

NUXE е марка, която се уповава на вярата в безценната сила на природата. Тъкмо затова NUXE черпи вдъхновение и знание от растенията, като търси ефикасни съставки, както в традиционните, така и във все още непознатите растения. Подходът на марката намира и научно потвърждение на своите открития чрез ексклузивните патенти за ефикасност, които притежава (27 до момента).

Всяка формула гарантира дерматологично доказана ефикасност и представлява концентрат от редки растения и ценни растителни активни съставки (мин. 80% от съставките са от естествен произход).

Доказан лидер в противостареещата грижа, NUXE отлично знае, че първите стъпки към красива и млада кожа са почистване, ексфолиране, хидратация и грижа за релаксиране на първите бръчки. Особено след лятото, кожата има нужда от експертна възстановяваща грижа, която да озари тена и да ни подготви за студените зимни дни.

Независимо от възрастта, всяка дама има нужда от специална грижа, която да се бори с факторите, влияещи върху нарушаване баланса на кожата – слънце, вятър, стрес, начин на живот.. Много често не обръщаме внимание на превенцията и на подготовката на кожата за изпитанията, на които я подлагаме, а се фиксираме върху борбата с вече натрупаните вредни влияния. Е, тази есен NUXE кани всички дами да обърнат специално внимание на кожата си и да се възползват от промо предложенията на марката.

Серия Crème Fraîche® de Beauté се грижи за хидратацията на кожата, която е основна предпоставка за свежа, здрава и млада кожа. Серията е базирана на арома-лакте концепцията и осигурява 24-часова хидратация във всички нива на епидермиса.

Серия Aroma Perfection® пък представлява незаменима програма за борба с основните несъвършенства на комбинираната и мазна кожа. Почиства кожата в дълбочина, деликатно ексфолира, успокоява и намалява прекомерното омазняване.

Що се отнася до серия Nirvanesque® то това е новаторски продукт за релаксиране на първите мимически...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.