zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Каква е връзката между фибрите, АQUAMIN F и бисквитите?



Каква е връзката между фибрите, АQUAMIN F и бисквитите?

здраве.bg

За да разберете каква е връзката помежду им, първо трябва да споменем някои неща за тях.
АQUAMIN F е 100% натурален източник на калций, добит от Червени водорасли от чистите океански води на Ирландия. Калцият е необходим за поддържането на здравината и плътността на костите. Оказва полезно влияние върху нервната система, мускулите и др. АQUAMIN F съдържа общо 74 микроелементи и минерали, сред които магнезий, бор, мед, манган, селен, цинк и други.

Малтитолът е естествен подсладител, който се извлича от зърнено нишесте, често от царевица и е естествен подсладител. Той има мек сладък вкус, много близък до този на захарта, но не вреди на зъбите, съдържа по-малко калории и може да се използва в хранителния режим на диабетиците, тъй като има нисък гликемичен индекс.

Фибрите стимулират храносмилателната система, намаляват нивото на холестерол в кръвта, създават усещане за ситост за по-дълго време и спомагат за контролиране на теглото.

А връзката между всички тези важни съставки на здравословното хранене се казва бисквити “Изгрев”. „Изгрев” е новото име на серията обикновени бисквити на „Победа” АД. Познатият асортимент на серията включващ вкусовете – обикновени бисквити, бисквити Petit beurre и какаови бисквити, наскоро беше допълнен от два нови вкуса с полезни добавки - бисквити “Изгрев” с мляко и калций и бисквити “Изгрев” с фибри и подсладител малтитол. Новите бисквити с полезни добавки са подходящи за здравословно хранене и начин на живот, а освен това са и вкусни!

платена публикация

 
добави в:
 
Още по темите:
хранене и диети    
 
more news
rss
 
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Някои “азбучни истини” за здравето са напълно погрешни!
Не всичко, което сме чували, че е полезно, всъщност е такова...
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.