zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Има ли връзка между почерка и сексуалността



Има ли връзка между почерка и сексуалността

Наклонът, размерът и стилът на почерка казват много за човека, включително и за неговата сексуалност.

Тя.bg

... хората с независим характер. А ако буквите са написани със силно натискане, това означава, че човекът никога няма да се подчини на партньора си.

Отделните букви

Жената, която пише буква “К” без натискане, с наклон надясно, с по-дълги горни черти и по-къси долни, може с пълна увереност да се определи като изящна, грациозна и с оригинална мисъл. Ако буквата “К” е написана с натискане, става дума за решителност, твърдост, благоразумие, но и известна прикритост.

Буквата “М” свидетелства за състоятелността и майсторството. Ако първият елемент от буквата по-висок, става дума за решителност и възприемчивост. Днешните наслади за този човек са по-важни отколкото бъдещите постижения. Той харесва всичко в сексуалните си отношения с партньора и не вижда необходимост от промени.
Буквата “М” с по-висок втори елемент, написана от женска ръка, свидетелства за дама, която обича да прави впечатление на околните и в името на това тя е готова дори на изневяра.

Буквата “О” също може да разкаже много за своя собственик. Затворено “О” означава целенасочен човек, който уважава своето “аз”. Ако буквата е отворена отляво, човекът не обича непредвидимите ситуации и нервничи при подобни обстоятелства. Ако буквата “О” е отворена отгоре, човекът обича да бъде център на вниманието и в повечето случаи това е в ущърб на партньора. Но ако буквата е отворена отдясно, човекът е готов на всякакви експерименти, той е енергичен и постоянно търси нещо ново в секса.

четете още в
ТЯ

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.