zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Жените, които мъжете не изоставят



Жените, които мъжете не изоставят

© sxc.hu

Какви са жените, които мъжете никога не отхвърлят.

Тя.bg

... мъжка сила, която не подхожда на нежния пол.

Тази втора категория са дамите, които демонстрират “женска” сила. Те са независими, не играят ролята на слаб пол, но мъжете са готови да изпълняват всичките им желания. Тези жени могат да си позволят да избират партньорите си сред тълпите от обожатели, да изцеждат техните сили, а след това да изгубят интерес към тях. Тези представителки на нежния пол никога не са изоставени - те изоставят. На тях и през ум не им минава мисълта: “Защо мъжете изоставят жените?”, тъй като нямат подобен опит

Третата категория жени, които никога не биват изоставени, е най-редкия тип. Тази жена не манипулира мъжа, не го използва и не се опитва да го контролира. Тя живее за себе си и всичките си усилия насочва върху себе си. Тази дама не се стреми да изсмучи енергията на мъжа или да направи опит да го “поправи”, т.е. да го подчини на своите изисквания и потребности.

Ако се страхувате да не бъдете изоставени, бъдете като нея. Нали искате да владеете мъжа, да контролирате неговите действия и чувства?! Той трябва да бъде верен, винаги да бъде с вас и изобщо ...трябва.

С подобен подход дори и да имате продължителни отношения, те няма да бъдат щастливи. В действителност вие можете да контролирате само себе си и докато вашите мисли се въртят около това, какви лоши мъже сте избирали, колко неподходящ за вас е мъжът до вас или какъв трябва да бъде той в действителност, няма да бъдете щастливи.

четете още в
ТЯ

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    психология    
 
more news
rss
 
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.