zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Байерсдорф поставя нови стандарти в слънчевата защита



Байерсдорф поставя нови стандарти в слънчевата защита

Триаспектна слънчева защита от най-висок клас и изключително леки текстури.

платена публикация


Първите слънчеви лъчи известяват идването на пролетта, а очакването на наближаващото лято повдига духа ни. Отново можем да прекарваме по цял ден навън, да се разхождаме под топлите слънчеви лъчи, да ходим на пикник с близките си и да красим най-новите модни тенденции със здравословен, златист тен. С други думи – да се наслаждаваме на слънцето.

С Eucerin Sun Protection можем да направим това без да се тревожим за вредното влияние на слънчевите лъчи върху кожата! Новата слънцезащитна серия на Eucerin, разработена в сътрудничество с експерти дерматолози, е резултат от последните научни постижения на изследователския център на Eucerin. С патентованата комбинация от UV филтри, слънцезащитните продукти на Eucerin показват по-добри резултати от заложените в изискванията на ЕС. В допълнение към UVA/UVB защитната система, продуктите осигуряват и биологична защита, благодарение на естествената съставка Ликохалкон А. Това е растителен извлек, който действа като активен антиоксидант и предпазва кожата от преждевременно стареене.

От март новите слънцезащитни продукти на Eucerin са налични в аптеките. Серията включва 11 продукта за различни типове кожа на тялото и лицето, специални продукти за деца и за след слънце. Те могат да бъдат използвани и при специфични кожни проблеми.

При разработването на продуктите е обърнато особено внимание на леките текстури. В резултат на това флуидите за лице и лосионът за тяло с лека формула се нанасят изключително лесно. Въпреки високите слънцезащитни фактори SPF 30 и SPF 50+ те попиват бързо и оставят приятно усещане на кожата.

Eucerin® слънчева защита – прецизна защита, която подсилва кожата в дълбочина.

 
добави в:
 
Още по темите:
превенция    
 
more news
rss
 
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
8 начина мозъкът да работи по-добре
От изборът на подходящо време за натоварване до... Моцарт и Леонардо
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.