zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Акупунктурата – все повече ЗА



Акупунктурата – все повече ЗА

здраве.bg

... метода на лечение в зависимост от собствения си опит. При това той, както и всеки друг лекар, прави задълбочен анализ на историята на заболяването и конкретните симптоми.

Акупунктурата вече стана доста популярна благодарение на това, че много от нейните теоретични методи получиха подкрепа от страна на “официалната” медицина. Редица постижения в неврофизиологията, биохимията и биофизиката потвърдиха ползата от акупунктурата.

Днес тя нерядко се прилага в хирургичната и неврологичната практика за намаляване на болката. С нейна помощ се ограничава използването на силно действащи препарати за упойка и анестезия.

Акупунктурата позволява да се постигнат значителни успехи както в лечението на нарушения в работата на храносмилателните органи, така и на алергични и ендокринни заболявания. Тя облекчава болезнените синдроми в пред и по време на менструалния синдром, помага на мъжете с понижена потентност, подобрява състоянието на пациентите, страдащи от невралгия, неврит и дори от частичен паралич.
Освен това тя дава бързи резултати в лечението на хипертонията и способства за бързото възстановяване на организма след инсулт.

Все повече специалисти вярват, че акупунктурата може да помогне при често срещани здравословни проблеми като главоболие, преумора, хронична умора, безсъние.(а)

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
любопитно    aлтернативи    
 
more news
rss
 
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.