zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Само за жени: вумбилдингът - фитнес за секс-богини



Само за жени: вумбилдингът - фитнес за секс-богини

(фото - sxc.hu)

От скоро популярен в западния свят, той е базиран на източни практики.

Тя.bg

... мускулите.

Първоначално жената, която се занимава с вумбилдинг, не чувства положителни промени в собствените си сексуални усещания, но затова пък нейният партньор е на седмото небе от възторг. С времето тази несправедловост се изглажда и настъпва пълна сексуална хармония.

„Странични” ефекти.

Вумбилдингът не се ограничава само с подобряване на качеството на сексуалния живот. Жените, които се стремят към щастието в по-дълбокия смисъл на думата, имат 7 причини за желанието си за сексуално усъвършенстване.

• Първата причина е оздравяването. Колкото по-силни и развити са мускулите, в толкова повече кръв те се “къпят”, а колкото по-добро е кръвоснабдяването, толкова по-здрав е организмът. Тренировката на вагиналните мускули стимулира хормоналния обмен и поддържа баланса на микрофлората на вагината. Повишава се и местният имунитет.

• Втората причина е лекото и безболезнено раждане. Добрият тонус на влагалищните мускули облекчава родовата дейност и намалява усещането за болка. Освен това, станала майка, жената с развити интимни мускули по-бързо възстановява формата си.

• Третата причина е възможността за естествена контрацепция. Силните мускули на влагалището и тренираната шийка на матката са способни „да изтласкат” спермата и да не допуснат нежеланото зачатие.

• Четвъртата причина е профилактиката на мъжката импотентност. Ако на ерекцията на члена не се окаже „достойното гостоприемство” (обикновено това става при слаби и изгубили своята еластичност мускули на влагалището), той започва да губи силата си. В обятията на жена, занимаваща се с вумбилдинг, мъжът има големи шансове да стане сексуален столетник.

• Петата причина е антицелулитният ефект. В процеса на тренировките укрепват мускулите на бедрата, седалищните части и корема, които отговарят за стройността. Освен това, активизирането на кръвообращението в областта на малкия таз подобрява подхранването на кожата и нейния газообмен, следователно кожата остава по-дълго време млада и гладка.

• Шестата...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    
 
more news
rss
 
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
Някои “азбучни истини” за здравето са напълно погрешни!
Не всичко, което сме чували, че е полезно, всъщност е такова...
Какво ви държи будни
Не е ли сънят първото, което жертвате, когато задачите ви станат твърде много? Ако е така, това е сигнал за тревога...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.