zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Дон Жуан ли е българинът



Дон Жуан ли е българинът

Всеки втори българин използва средства за стимулиране на половата активност поне веднъж в месеца

Един от всеки седем мъже у нас употребява медикаменти за по-добро представяне в леглото. .

31 май 2007, actualno.com
още новини от actualno.com


Проучването "Дон Жуан ли е българинът?", в което участват 1128 мъже на възраст от 20 до над 55 години, показва, че всеки втори мъж използва средства за стимулиране на половата активност поне веднъж в месеца, а всеки десети взима хапче за полова мощ веднъж в седмицата.
Според анкетата най-познати са секс хапчетата Левитра и Виагра, като Левитра е пазарен лидер с 58% пазарен дял.
Неслучайно повече от половината български мъже предпочитат оранжевото хапче за секс. Продължителността на ерекцията с Левитра напълно отговаря на желанието на мъжете ефектът от секс хапчето да трае достатъчно дълго. Умерената употреба на алкохол не влияе на ефекта и мъжете спокойно могат да си позволят чаша-две по време на интимна вечеря или парти.
Анкета сред фармацевти показа, че потребителите на медикаментозните средства избират именно този вид секс-стимуланти, защото смятат, че са с гарантиран ефект. Билковите стимуланти се смятат за безвредни, но техен сериозен недостатък е слабият или, понякога, напълно липсващ ефект.

Резултатите от проучването сочат, че с напредването на възрастта мъжете се доверяват повече на медикаментозните сексуални стимуланти. Сред мъжете над 55 години процентът на тези, които предпочитат секс хапчетата, е два пъти по-голям от процентът на тези, които биха ползвали билкови стимуланти. Един от всеки седем мъже употребява медикаменти за по-добро представяне в леглото.

Най-често към чудотворните таблетки посягат мъжете на ръководни позиции, за които е важно да изглеждат успели в очите на околните. Това съвпада и с описанието на фармацевтите на мъжа, който си купува Левитра - мъж в активна възраст около 45-50 години, с положение и добри финансови възможности.

По-малко от половината (41%) от всички запитани се доверяват на секс хапчета заради проблеми с ерекцията. Всички останали приемат секс-хапчета за удоволствие - при специални поводи, които отбелязват с партньорката си; за кураж, когато са с нова партньорка или за по-добро представяне, когато партньорките...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.