zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Диета според метаболизма



Диета според метаболизма

dieti.info

Защо някои хора постигат отслабване само чрез нисковъглехидратна диета, докато при други ключът към успеха се крие в диетите, бедни на мазнини? Причината за тези различия се дължи най-вече на вида метаболизъм, който всеки един от нас притежава. Или поне така твърди фитнес треньорката и автор на диетата според метаболизма Изабел Де Лос Риос.

Според нея човек трябва да живее и да се храни холистично, като комбинира храни според вида на своя метаболизъм и постигне хармония със своето тяло, ум и дух. „Повечето диети не работят, защото хората ядат грешните храни. Когато започнете да се храните с правилните натурални продукти за вашия тип метаболизъм, отслабването няма да закъснее, ще подобрите външния си вид и ще се чувствате по-енергични от всякога” твърди Де Лос Риос, създала диетата според метаболизма след десетки години опит, през които е помагала на хората да отслабнат.

Диетата според метаболизма представлява напълно естествен начин за отслабване, който наистина работи и може да обори дори и най-големите песимисти. Преди да я започнете трябва да имате предвид обаче, че това не е диета с бързи резултати, а е по-скоро режим на хранене, който помага за здравословно отслабване с от 0,5 до 1 кг на седмица.

Как работи диетата

Диетата според метаболизма се базира на теорията, че отслабването трябва да започне с опознаването на вида метаболизъм, нуждите на тялото от калории и количествата въглехидрати, белтъчини и мазнини в храните.

повече за диетата според метаболизма

 
добави в:
 
Още по темите:
хранене и диети    
 
more news
rss
 
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.