zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Свами Джотирмая в България



Свами Джотирмая в България

14 август 2010, здраве.bg

Свами Джотирмая е световно известен лечител от Индия. Стотици хиляди хора по цял свят са изпитали чудотворно изцеление на трудно лечими и неизлечими болести. Свидетелство за това са безкрайните опашки от хора, които чакат, за да получат помощта му. Израстнал в християнско семейство той е първият заместник и един от най-близките последователи на Шри Шри Рави Шанкар - основател на Фондация "Изкуството да живееш". Фондация "Изкуството да живееш" е една от най-големите образователни и хуманитарни неправителствени организации в света. Тя има специален консултативен статут към Икономическия и обществен съвет (ECOSOC) на ООН и работи в тясно сътрудничество със Световната здравна организация (WHO).

Фондация „Изкуството да живееш” България работи ефективно с българските институции - провежда антистрес курсове във всички български затвори за служители и лишени от свобода и в общините за служители. Преподава също програми против насилието в българските училища и в домовете за деца в неравностойно положение.

След Русия, Монголия, Дубай, Индонезия, Тайван, Абу Даби, Бахрейн, Оман и други, България е първата европейска страна, която е удостоена с честта да посрещне Свами Джотирмая. По време на лечебните му сесии често Свами Джотирмая в продължение на 12-15 часа е лекувал хилядите хора. Да помага на хората е негова мисия и той го прави напълно безвъзмездно.

В София лечебната сесия ще се проведе днес 14.08.2010 от 17:30 часа в Културен дом "Красно село" - обредната зала (София, бул. Цар Борис III №41)

платена публикация

 
добави в:
 
Още по темите:
 
rss
 
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
5 любопитни причини да обичате секса
Сексът далеч не е само удоволствие. Той има и доказани ползи за здравето.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.