zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Повече загар с по-малко слънце!



Повече загар с по-малко слънце!

Селекта Интернационал - платена публикация


Само за няколко месеца френските хранителни добавки OENOBIOL спечелиха верни фенове и в България сред дамите, търсещи красота чрез здравословен начин на живот. След като се убедиха, че красивата и хармонична фигура е постижима, сега е време представителките на нежния пол да се погрижат и за летния си тен!

През последните години все повече се говори за ултравиолетовите лъчи и начините за предпазването от вредното им влияние. Една от последиците от необмисленото излагане на слънце е преждевременно стареене на кожата.

Класическите кремове и лосиони за външно приложение са задължителни при излагане на слънце на плажа, но и в градски условия. OENOBIOL предлага един иновативен продукт, който се грижи за вашия тен преди, по време и след излагане на слънце!

OENOBIOL SOLAIREхранителна добавка за здравословен тен, е най-подходящото допълнение към кремовете със слънцезащитно действие. За двадесет години тези капсули се превръщат в еталон и номер едно сред предлаганите на пазара във Франция хранителни добавки, които осигуряват здравословен и дълготраен тен.

Продуктът съдържа специфична комбинация от каротиноиди със защитни функции, които предпазват кожата и очите, противодействат на слънчеви алергии и запазват младостта на кожата. За любителите на по-силния загар OENOBIOL SOLAIRE ще активира потъмняването и ще направи тена по-равномерен и траен с по-малко излагане на слънце.

С настъпването на летните отпуски започваме да се замисляме първо за фигурата, но грижата за кожата е не по-малко важна стъпка към самочувствие и увереност през лятото. OENOBIOL отговаря и на тази нужда, която засяга не само дамите, но и всеки, който иска красив тен с по-малко слънце и повече здраве!

Препоръчва се приемът на добавките да започне 15 дни преди излагане на слънце като подготовка. Програмата „Лоялност” на OENOBIOL се грижи да печелите допълнително от своята активност!...

 
добави в:
 
Още по темите:
aлтернативи    
 
more news
rss
 
30-те най-полезни храни
или още един опит за рейтинг на най-здравословните продукти
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
20 мита за начините на отслабване
Много от най-популярните диети всъщност се отхвърлят от науката.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.