zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

NUXE - Красота от природата! Хидратирайте, пречистете и релаксирайте кожата си!



NUXE - Красота от природата! Хидратирайте, пречистете и релаксирайте кожата си!

здраве.bg

NUXE е марка, която се уповава на вярата в безценната сила на природата. Тъкмо затова NUXE черпи вдъхновение и знание от растенията, като търси ефикасни съставки, както в традиционните, така и във все още непознатите растения. Подходът на марката намира и научно потвърждение на своите открития чрез ексклузивните патенти за ефикасност, които притежава (27 до момента).

Всяка формула гарантира дерматологично доказана ефикасност и представлява концентрат от редки растения и ценни растителни активни съставки (мин. 80% от съставките са от естествен произход).

Доказан лидер в противостареещата грижа, NUXE отлично знае, че първите стъпки към красива и млада кожа са почистване, ексфолиране, хидратация и грижа за релаксиране на първите бръчки. Особено след лятото, кожата има нужда от експертна възстановяваща грижа, която да озари тена и да ни подготви за студените зимни дни.

Независимо от възрастта, всяка дама има нужда от специална грижа, която да се бори с факторите, влияещи върху нарушаване баланса на кожата – слънце, вятър, стрес, начин на живот.. Много често не обръщаме внимание на превенцията и на подготовката на кожата за изпитанията, на които я подлагаме, а се фиксираме върху борбата с вече натрупаните вредни влияния. Е, тази есен NUXE кани всички дами да обърнат специално внимание на кожата си и да се възползват от промо предложенията на марката.

Серия Crème Fraîche® de Beauté се грижи за хидратацията на кожата, която е основна предпоставка за свежа, здрава и млада кожа. Серията е базирана на арома-лакте концепцията и осигурява 24-часова хидратация във всички нива на епидермиса.

Серия Aroma Perfection® пък представлява незаменима програма за борба с основните несъвършенства на комбинираната и мазна кожа. Почиства кожата в дълбочина, деликатно ексфолира, успокоява и намалява прекомерното омазняване.

Що се отнася до серия Nirvanesque® то това е новаторски продукт за релаксиране на първите мимически...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.