zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

4 доказани рецепти за плосък корем



4 доказани рецепти за плосък корем

здраве.bg

... класически упражнения:
- Легнете на пода, кръстът трябва да бъде прилепен до земята. Свийте колене, ръцете в лактите и хванете с тях шията си. Вдишайте, издишайте. Бавно вдигнете горната част на тялото. Протегнете брадичка към коленете. Ако мускулите ви болят и треперят, значи упражнението “работи”.

- Легнете на пода, ръцете до тялото, краката изправени. Повдигнете краката под такъв ъгъл, че да почувствате ниско в корема силно напрежение (коленете трябва да останат изправени).

3. Медицинските центрове и салони

Днес много салони за красота и медицински центрове предлагат особена програма с название от типа ”плосък корем”. Те са насочени към укрепване на мускулите, подобряване на състоянието на кожата, “разбиване” на подкожните мазнини. С тези задачи добре се справя физиотерапията: лимфодренаж, миостимулация, хидромасаж, пресотерапия.

Понякога клиентите са третирани и с водорасли, глина, морска кал и дори шоколад. Всички тези компоненти засилват кръвообращението, повишават тонуса на кожата, подобряват нейната еластичност и извеждат токсините. Ако провеждате подобни процедура дори само веднъж месечно, резултатът ще бъде налице, т.е. ще се види върху... корема ви.

4. Хирургията

Абдоминопластиката (от латински abdomino = корем) може да помогне на всички, които не обичат тренажорите, диетите и продължителните процедури. Това е пластична операция, която обикновено се прилага, когато останалите средства не са дали резултат или просто не сте достатъчно дисциплинирани, за да спазвате диета и да спортувате.

В зависимост от проблема съществуват няколко начина за абдоминопластика, които можете да уточните в консултация със специалист.(а)

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    превенция    aлтернативи    
 
more news
rss
 
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Звуците на нощта...
...или защо бълнуваме, хъркаме и скърцаме със зъби, докато спим
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.