zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Нова напитка премахва махмурлука



Две дози от нея са достатъчни, твърдят от компанията-производител.

27 април 2007, здраве.bg

Напитката се бори с всички признаци на злоупотребата с алкохол и сутринта потребителят се чувства “радостен, свеж и изпълнен с енергия”, твърдят създателите на продукта.
“Ние изгубихме години наред за научни изследвания за да създадем тази напитка. Тя разрешава четирите главни проблеми, предизвикани от алкохола в метаболизма. Доказано е, че тя е много ефективна”, заявява директорът на компанията производител Стив Скат (Steve Scutt).
Първият проблем е обезводняването. С него новата напитка се справя два пъти по-бързо, отколкото водата или друга позната течност.
Вторият проблем е електролитният баланс. Третият е натравянето, предизвикано от ацеталдехидите, а четвъртият – свободните радикали.
Напитката съдържа вода, сироп от глюкоза, смес от аминокиселини, натрий, калий и смес от витамини от група В, малко захар. Производителите гарантират, че напитката с вкус на касис не съдържа изкуствени оцветители.
Една бутилка с обем 500 мл и цена 2,6 долара трябва да си изпие преди сън, а втора – на следващата сутрин. 80% от опиталите тази “вълшебна” течност заявяват, че тя помага, твърди Скат.
Продуктът предстои да бъде пуснат на пазара в САЩ и няколко други страни до броени месеци. Името му все още не се споменава, съобщава в статията си в. USA
Today
.

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.