zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

За 15-и път



За 15-и път

13 март 2009, здраве.bg

От днес до 17 март в НДК се провежда 15-то издание на международно специализирано изложение - базар - търговско договаряне “Алея на здравето”. Както всяка година организатор на събитието е “Мирта Медикус”.

Тази пролет изложението е със съдействието на Министерство на здравеопазването, Национален център по опазване на общественото здраве и Национална браншова стопанска камара на търговците-дистрибутори на едро на лекарствени средства и медико-санитарни и билкови препарати.

На “Алея на здравето” са представени:

• Стоки: лекарствени средства, хранителни добавки, консумативи, лечебни храни, хомеопатични лекарствени средства, продукти от билки и на билкова основа, билки, чайове, природни продукти, растителни екстракти, натурални продукти с етерични масла, растителни екстракти, протеини, витамини, минерали, соли, пчелни продукти, лечебна и билкова козметика, ароматерапия и аромакозметика, минерални води, екологично чисти храни, имащи отношение към здравето и красотата, ядки, подправки, специализирани терапии, парафармация и др., продукти, в основата на които стоят върхови постижения на биотехнологиите, комбинирани с естествени активни съставки, консумативи, физиотерапевтични уреди, пособия и др.;

• Услуги: дейности за опазване на общественото здраве и лекарски практики;

• Ноу-хау: свързани със здравето на хората и в предмета на интегративната медицина, на тема: “Комплексен подход към здравето на човека, под наслов “Хармония и здраве от природата”.

• Паралелно: Ценителите на шоколада, кафето и изисканите чайове ще имат възможността да се запознаят с продуктите, представени на търговските изложения: “Чай и кафе” и “Парад на шоколада”.

 
добави в:
 
Още по темите:
 
rss
 
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.