zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Готови ли сте за безгрижна почивка?



Готови ли сте за безгрижна почивка?

платена публикация


Всяка пролет пред кабинетите на диетолозите и в съблекалните на фитнес салоните се срещат армия от мотивирани жени, които са готови на всичко, за да могат за няколко седмици да се вмъкнат в джинсите от миналото лято и да покажат гордо стегнатите си кореми през първите летни дни. А решението на проблема всъщност се крие в две думички – търпение и постоянство. За да се чувстваме жизнени и енергични, трябва всеки ден да правим няколко прости неща - малко движение, между 8 и 10 чаши вода и разбира се, полезна и разнообразна храна.

Именно тази хранa оптимизира функцията на стомашно-чревния тракт и така ни помага да се справим с нередовния стомах и усещането за подутост.

Едно от първите неща, които ни идва наум щом чуем “нередовен стомах”, неслучайно е Активиа.

Знаете ли, че...

В човешкия организъм има 10 пъти повече бактерии, отколкото тъканни клетки. Наи-многобройни са пробиотиците - млечнокисели бактерии, най-често от семействата на Bifidobacterium, Lactobacillus и Streptococcus.

Активиа от Данон е пробиотична храна. Тези храни помагат за повишаване на имунитета, допринасят за метаболизма на витамините и успешно биха могли да намалят риска от редица заболявания.
Консумацията на пробиотични храни трябва да бъде редовна, защото повечето пробиотици не се “размножават” в червата и за да има ефект, трябва да бъдат набавяни ежедневно.

При кърмачетата бифидобактерията представлява повече от 90% от общите чревни бактерии, но с възрастта техния брой намалява.

Bifidus ActiRegularis представлява специално подбран от Данон щам на бифидобактериите, който присъства единствено в продуктите с марката Активиа.

При възрастните редовни потребители на Активиа се оптимизира функционирането на стомашно-чревния тракт, осигурявайки по-редовен транзит и ефективно отстраняване на отпадни вещества от организма.

С една Активиа на ден се чувстваме жизнени и леки.

www.activia.bg

 
добави в:
 
Още по темите:
 
rss
 
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
5 любопитни причини да обичате секса
Сексът далеч не е само удоволствие. Той има и доказани ползи за здравето.
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.