zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Десетки двойки ще правят бебета в Най-дългата любовна нощ



„Тройка на разсъмване” стартира национална кампания „Повече българчета за България”.

21 март 2006, здраве.bg

С настъпването на астрономическата пролет стартира националната кампания на „Тройка на разсъмване” и радио Витоша „Повече българчета за България”, съобщиха днес на пресконференция организаторите.
От 22 март в ефира на предаването провокативното трио ежедневно ще разплита проблемите на размножаването на българите и откровено ще насърчава правенето на бебета.
Кулминацията на кампанията ще настъпи малко преди Великден в „Най-дългата любовна нощ”. На 13 април всички български двойки, които желаят да участват в инициативата с опит да заченат бебе, ще могат да го направят в романтичната атмосфера на 5 хотела в 5 български града, като нощувката и предразполагащите екстри са подарък от „Тройка на разсъмване” и радио Витоша.
„С тази инициатива искаме да дадем кураж на българите да правят деца. Убедени сме, че си заслужава да опитаме да се борим срещу катастрофалните цифри за демографския срив с любовта на всички ентусиасти, които ще се включат в кампанията. Дори тази нощ да не резултира пряко в много положителни тестове за бременност, вярваме, че ще е вълнуваща тренировка с продължение и прекрасен финал.”, обясни водещият на „Тройка на разсъмване” Тодор Милиев.
На територията на столицата бебета ще се правят в Парк хотел Москва, Варна ще приюти участниците в хотел Йо, Бургас – в хотел Приморец, врати за начинанието в Пловдив ще отвори Новотел Пловдив, а в Добрич – хотел Добруджа.
За да се включат в инициативата двойките трябва да отговарят на две условия – да са пълнолетни и да имат български паспорти. Всички желаещи могат да се запишат на ефирния телефон на „Тройка на разсъмване” 02 9701000, да изпратят sms на 089 8666976 или e-mail на troika@radiovitosha.com до 7 април. Партньорите във всяка двойка ще трябва да оставят трите си имена, адрес и телефон за обратна връзка, информация за възрастта, професията и местоработата си, да кажат дали имат сключен брак и собствени деца.
В „Най-дългата любовна нощ” във всички хотелски стаи ще има на разположение тестове за бременност....

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.