zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Силен организъм в летните дни с Цитросепт ОрганикСилен организъм в летните дни с Цитросепт Органик

платена публикация


Със започването на сезона, наситен с много летни почивки и пътувания, е от голямо значение организмът ни да може да се справи с всяко едно предизвикателство. Натрупаната умора през зимата, заплахата от летните вируси и постоянните диети заплашват да помрачат летния отдих поради намалените съпротивителни сили на имунната система. Решението е набавяне на допълнителни витамини и минерали с помощта на подходящ биопродукт. През май безспорният лидер на пазара, Цитросепт, се завърна с подобрено съдържание - изцяло органичен и с повече екстракт от грейпфрут.

С редовната употреба на оригиналния Цитросепт организмът успява да си набави всички елементи, необходими в натовареното ежедневие, изпълнено с работна умора, ежедневен стрес, както и строги диети. Цитросепт спомага за изчистването на вредните токсини от организма, превенция на вирусни заболявания и цялостно поддържане на здравословен тонус и кондиция.

Продуктът е произведен от органични грейпфрути, произхождащи само от екологично сертифицирани ферми. Основната съставка на Цитросепт включва биофлавоноиди, получени от семената, пулпата и бялата част на плода. Новата формула на биоекстракта съдържа по-големи количества биофлавоноиди, които са един от най-мощните антиоксиданти в природата. Техният ефект се засилва, когато се комбинира с друг всепризнат антиоксидант - витамин С.

При въпроси, моля обадете се на: 0700 10 515 (на цената на един градски разговор от цялата страна, от 11 до 17 часа всеки делничен ден) или посетете www.citrosept.bg

НПО подкрепя кампанията на Цитросепт за натурална грижа за здравето.

 
добави в:
 
Още по темите:
aлтернативи    
 

more news
rss
 
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.