zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Проблемният сексуален живот се лекува с прегрешение



Проблемният сексуален живот се лекува с прегрешение

фото: sxc.hu

Става дума обаче за прегрешение в рамките на двойката, а не за изневяра.

здраве.bg

Ако интимният живот с половинката ни нещо куца, то това по всяка вероятност се превръща в причина и за доста неразбирателства в семеен, битов и всякакъв друг план. Така че вместо да сменяме партньора, можем да опитаме да изгладим разминаванията в сексуален план и да възродим страстта помежду си – по този начин ще сложим край и на всички други проблеми, които тормозят ежедневието ни, твърдят утвърдени сексолози.

Един изпитан и доказан метод за „лечение” на сексуалните проблеми или по-скоро за преодоляване на сексуалния застой е „грешната нощ”.

За какво иде реч? Не, не си мислете, че защитаваме и насърчаваме изневерите. Напротив, тук става дума за това да прекараме една различна, запомняща се, гореща нощ - с нашата половинка.

Редица проучвания потвърждават, че липсата на сексуален апетит и апатията между партньорите се дължи на настанилата се скука под завивките им. Именно поради това вкарването на нов, неочакван елемент ще е първата крачка към подобряване на „нещата” в интимен план.

Като за начало, добре е и половинката да е наясно с плановете ни за разнообразие – трябва да го/я подготвим, че предстоящите няколко часа (за препоръчване са тези след залез слънце) ще са времето, в което ще изпробваме нови похвати и ще правим неща, които никога не сме правили досега.

Така не само ще разпалим въображението на партньора, но и ще го накараме да се замисли какво той може да даде, за да се получи първоначалният замисъл.

Ако се радваме на свобода в разговорите с половинката, можем да обсъдим в детайли как точно ще протече нашата „грешна нощ”. От значение е да се изпипат и детайлите, да се осигурят „аксесоарите”, да се подготви тялото и душата.

Направете го и вие, няма да съжалявате, дори да изпитвате лек физически дискомфорт след това.

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
секс и здраве    
 
more news
rss
 
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Звуците на нощта...
...или защо бълнуваме, хъркаме и скърцаме със зъби, докато спим
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.