zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньорКак да открием кой е идеалния ни сексуален партньор

...или за параметрите на сексуалността.

Тя.bg

... хора, ориентирани към постигане на цели. Те дори може да са в определена степен “състезатели”. Дръжте под око мъже, които се стягат, ако трябва да играят някаква игра – дори и приятелски мач с колеги.

Хората, ориентирани към цели са също така и много “зрителни” типове. Те са склонни да се фокусират върху това как изглеждат нещата и се стремят към красотата като към единствена цел. Обърнете внимание на този, който винаги коментира как изглеждате вие или другите около него. Дали просто правят оценка или са обсебени от това? Вие вероятно бихте желала някой, който просто дава оценка.

Специалисти са установили, че хората, които се съгласяват с изявлението: “Когато затворя очи, мисля по-ясно”, са същите тези, които смятат оргазма за изключително важен. Така че защо не направите този тест върху потенциалния си партньор? Просто намерете подходящ момент да попитате: “Струва ли ти се, че като затвориш очи можеш да мислиш по-ясно?” Ако ви отговорят твърдо “да”, може да сте сигурна, че оргазмите са изключително важни за сексуалната им удовлетвореност. Ако ви дадат “горе-долу” отговор, може да приемете, че един добър оргазъм би им харесал, но с това не се изчерпва сексуалния им живот. Ако ли пък изобщо не могат да си представят как ще мислят по-ясно със затворени очи, то тогава най-вероятно те правят секс за удоволствие, а не само, за да стигнат до оргазъм.

четете още в списание ТЯ

ТЯ

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 

more news
rss
 
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.