zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньорКак да открием кой е идеалния ни сексуален партньор

...или за параметрите на сексуалността.

Тя.bg

... и също, че няма да ви накара да се чувствате неудобно, ако споделите с него някакво желание за нов експеримент. Ако един човек е широкоскроен и отворен като цяло, е много по-вероятно да е такъв и в леглото. И то не само по отношение на собствените си идеи, а и на вашите.

Поведение на прелъстяване

Този параметър показва доколко един мъж привлича вниманието на околните върху сексуалността си и дали знае как да използва чара си да привлече тази, която харесва.

Като цяло, мъж, който умее да прелъстява, се чувства комфортно със сексуалността си и не се притеснява да го показва. Поведението на прелъстяване обаче може да бъде показано по много различни начини. Например начинът, по който говори или какво казва на потенциалния си партньор. Дали в думите му се крият намеци или закачливо флиртуване? А как се облича? Демонстрира ли широките си рамене, плоския корем или стегнатото дупе? Принципно обаче, поведението на прелъстяване е комплексно и трябва да направим някои уговорки. Външното “перчене” не винаги казва как точно ще се държи той, когато “пуснете райбера”. За да добиете реална представа за сексуалността, трябва да оцените и другите параметри.

На повечето жени вероятно им е приятно някой да ги ухажва и съблазнява, стига този някой да знае кога да натисне копчето за изключване. Добър тест да оцените дали поведението на прелъстяване е нормално или прехвърля границите, които вие може да приемете, е да заведете потенциалния партньор на място, където със сигурност има много други жени, например в някой фитнес-клуб. Ако той покаже, че не знае как да контролира поведението си на прелъстяване, то може би за вас по-добрия вариант е да се откажете от създаване на по-задълбочени отношения.

Либидо

Да намерите партньор, чието либидо кореспондира с вашето, е от изключително значение. В противен случай нещата ще са доста дебалансирани – когато той има настроение за секс, вие няма да го имате и обратно. В зависимост колко често сте готова за секс, е добре...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 

more news
rss
 
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.