zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

10-те най-добри места за първа среща10-те най-добри места за първа среща

way.bg

... с хубава гледка и я споделете с другия.

2. Зоологическата градина: Да, факт! Това е супер място за шеги, закачки и забавление и на възрастните - животните сякаш ще водят срещата и да дават толкова разнообразни теми за разговор. Тя е и чудесно място, на което може да се разговаря за какво ли не.

3. Вечеря със забавна програма: Вместо да се налага да мислите постоянно какво да кажете по време на вечерята, ще се забавлявате и все пак ще има достатъчно време за разговор по време на паузите. Всъщност всичко странично, което “навлиза” в създаващите се отношения, дава много теми за разговор и срещата минава по-гладко и неусетно.

4. Отдайте се на готварски експерименти: Това е и забавен и секси начин да вечеряте заедно и да се опознаете. Позната сцена от доста филми и едва ли е случайно...

5. Концерт: Нека музиката освежи срещата. Концертите са чудесно място да се държите свободно, да потанцувате, да пеете и да си прекарате чудесно време заедно, особено ако се харесвате, но никой не е от типа, който обича да води разговора.

6. Танци: Сложете си обувките за салса и се приближете до партньора си – няма да се налага някой да прави неловката иначе първа крачка. Танцуването е според мнозина най-романтичното нещо за първа (а и не само) среща. Бавните мелодии дават възможност за повече близост, а бързите помагат на човек да се отпусне и забавлява.

7. Музеите: Е, сигурно не са подходящи за всички, но пък определен тип хора ще са приятно изненадани колко е различно от предварителната им представа. Една красива картина предразполага за една красива вечер. А и разходките по музеите и галериите са забавни, интересни и могат да се окажат много романтични.

8. Спорт: Пробвайте се заедно на тенис или пък просто погребете с лодка в някое езеро. Физическите дейности са чудесни за разчупване на леда, а и са много забавни. Но все пак запомнете, че това е среща, а не състезание.

9. Спортни събития: На тях разговорът...

 
 
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
30-те най-полезни храни
или още един опит за рейтинг на най-здравословните продукти
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.