zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Лошите навици, които съсипват бракаЛошите навици, които съсипват брака

Понякога е трудно да осъзнаем, че причината за провала на връзката може да е в нас.

ТЯ.bg

Борбата с лошите навици съвсем не е лесна и отнема време. Въпросът обаче е колко може да изтърпи брака ви? В тази переспектива, да приемете факта, че притежавате лоши навици и да започнете да променяте нещата, винаги е по-добрата опция от това, да загубите връзката си. Разбира се, тук не става въпрос за гризане на нокти или за дъската на тоалетната чиния. Става въпрос за онези лоши навици, които наситина могат да съсипят един брак, без дори да разберем, че причината всъщност е в нас.

1. Липсата на секс
Въпреки че сексът не е най-важното за една връзка, все пак той си остава най-добрия начин за поддържане на интимността между двама души. Затова, когато той се превърне в далечен спомен, близостта между партньорите получава сериозен удар.

Въпреки че е невъзможно да сте “във форма” винаги, специалистите препоръчват на женените двойки да се научат просто да го правят, въпреки всичко. Сексът при двама души с дългогодишна семейна история не е същият, както интимността в първите дни на връзката или през медения месец...

цялата статия в списание ТЯ

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
секс и здраве    психология    
 

more news
rss
 
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.