zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

6 забавни факта за секса



6 забавни факта за секса

здраве.bg

... , мастурбация, самия секс.

На “почетното” второ място е психологът Джон Хотман, който е посветил над 30 години от живота си за да потвърди, че оралните ласки способстват за постигането на най-голяма сексуална възбуда при жените. С всичкото си уважение към този труд, не можем да не отбележим, че практически всяка жена ще потвърди този факт, дори без да прибягва до услугите на психолози или сексолози.

Шампион на 2007 г. по отношения на сексуалните “открития” е Тексаският университет, който “разкрива най-голямата тайна”: защо хората правят секс. Отговорът всъщност е доста прост: защото им се иска. Резултатите от изследването показват, че най-разпространените причини за правенето на секс са желанието за физическо удовлетворение, привлекателността на партньора и осъзнаването на това, че сексът е приятно занимание. Изследователите са похарчили 5 години и пари от собствения си джоб, за да потвърдят това, което може да им каже всеки човек.

по материали от Psychology Today

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
любопитно    
 
more news
rss
 
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
5 любопитни причини да обичате секса
Сексът далеч не е само удоволствие. Той има и доказани ползи за здравето.
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.