zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Тест: Разбирате ли и доколко другия пол



Тест: Разбирате ли и доколко другия пол

Разработен от американски психолози, тестът дава ориентир умеем ли да отгатваме неговите/нейните истински желания и мисли.

здраве.bg

... , които ми обръщат внимание, всъщност просто искат да правят секс с мен.
23. Когато отношенията станат наистина сериозни, смятам, че повечето мъже искат да се оженят и да имат деца.
24. Знам, че ако твърде бързо стигнем до секс с някой мъж, той много скоро ще ме остави.

Как да пресметнем резултата си

За мъжете: Сложете си по една точка за всеки отговор Вярно, ако той е на въпроси 2, 3, 5, 8, 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17 и 21. Добавете си по още една, ако сте отговорили с Невярно на въпроси 1, 4, 6, 7, 10, 12, 18, 19, 20, 22, 23 и 24.

За жените: Сложете си по една точка за всеки отговор Вярно, ако той е на въпроси 1, 3, 6, 7, 10, 12, 14, 15, 17, 18, 22 и 24. Добавете си по още една, ако сте отговорили с Невярно на въпроси 2, 4, 5, 8, 9, 11, 13, 16, 19, 20, 21 и 23.

Ако точките ви са 18 или повече: умеете добре да разбирате другия пол.
Наистина “четете” мислите и чувствата на срещуположния пол, умеете да го привличате и да правите така, че той/тя да се интересува от вас (като използвате, дори и подсъзнателно, разнообразни психологически тактики). Когато става дума за лични отношения, обикновено постигате това, което искате.

14-17: вие сте в златната среда.
В приемлива степен разбирате другия пол и обикновено сте в състояние да го привлечете физически и психологически. Обикновено стратегиите ви по отношение на връзките са в рамките на стандарта – “един път губя, друг път печеля”.

13 или по-малко: не се справяте добре.
В психологията ви по отношение на другия пол преобладават остановки, които определео се нуждаят от корекция и подобрение. По-често не се чувствате комфортно, когато трябва да бъде разбран срещуположния пол, и в повечето случаи не се чувствате убедени, че можете да привлечете неговото/нейното внимание, независимо, че искате да го направите. Но нещата могат да се променят към добро, стига да положите усилия.(а)

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.